Wednesday, January 9, 2013

Rob Dinero






Rob Dinero is not only a personal friend to me, Chris Avery Bennet but he has been a wonderful support to Make A Difference for years! Rob is a young and very talented musician who is currently working his way up to the top of anyone's expectations, and to top that some of his music is on the top 20 of the Make A Difference playlist.... coming out soon! Read further for an exclusive interview with Rob Dinero!

Question 1: Where do you draw your  inspiration from?

          Answer: I draw inspiration from my life,my experiences and what I've gone through
.
Question 2: So far, what is the highlight of your career?

         Answer: My highlight was meeting Jadakiss and Styles P. Also being able to preform for them.

Question 3: Where do you see yourself in five years?

         Answer: To make money off of music more than I am now and then making it into my career.

Question 4: What is your goal for the next five to ten years?

        Answer: My goal is to become a nationally renowned musical artist and put CT on the map!

Question 5: Is there any advice you would give to anyone aspiring to become a rapper?

      Answer: Work ethic is 99% of the battle, luck is the rest and keep it real.

Question 6: What is your favorite part about being on stage, and recording?

      Answer:
Stage: Watching the crowd react and seeing both the familiar and unfamiliar faces and getting feedback

                Recording: The finished product and being able to work with individuals that have the same goals and aspirations as I do and then the cig and ride home after recording a song.

Question 7: If you were to compare yourself to any artist who would it be and why?

         Answer: None because I'm not like anyone else and I don't plan to be.

Question 8: How would you describe yourself as an artist?

        Answer: Determined, hard working, and Relentless


Question 9: What is your definition of success?

       Answer: Being able to support your lifestyle doing what you love to do and living not surviving.

Question 10: How have you gotten where you are today?

       Answer: Support from friends and family and knowing the right people.


For more information on Rob Dinero:
YouTube: http://www.youtube.com/user/RobDineroCT
Facebook: https://www.facebook.com/dineroemp?fref=ts
Twitter: @dineroemp

-Chris Avery Bennet

No comments:

Post a Comment